Τι είναι τα ecoegg "αυγά" στεγνωτηρίου;

Η χρήση του στεγνωτηρίου είναι δαπανηρή, στην πραγματικότητα είναι μια από τις πιο ακριβές συσκευές σε κατανάλωση ενέργειας που χρησιμοποιείται στο σπίτι, αλλά μερικές φορές με τον απρόβλεπτο καιρό στην Ήπειρο και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να το χρησιμοποιήσετε.
Για τον λόγο αυτό, τα αυγά στεγνωτηρίου dryer ecoegg δημιουργήθηκαν ώστε να μειώνουν τον χρόνο στεγνώματος κατά 28%.

 

           

 

Ποια είναι τα οφέλη από τα αυγά στεγνωτηρίου ecoegg;

Τα αυγά στεγνωτηρίου όχι μόνο στεγνώνουν τα ρούχα σας πιο γρήγορα αλλά και τα μαλακώνουν και τα αρωματίζουν απαλά. Τα φυσικά αρωματικά έλαια που περιέχονται στα ‘Fresh Linen’ και ‘Spring Blossom’ προσθέτουν ένα λεπτό άρωμα στα ρούχα σας ή μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση χωρίς άρωμα ‘Fragrance Free’.

 

Με άρωμα ή χωρίς άρωμα;

Επειδή διατηρούμε τα επίπεδα αρωμάτων χαμηλά, τα αυγά στεγνωτηρίου είναι υποαλλεργικά. Είμαστε τόσο υπερήφανοι που έχουμε συνεργαστεί με την Allergy UK για να πάρουμε το 'Allergy Friendly Product Award' για το ecoegg Dryer Eggs που δίνει στους πελάτες την εμπιστοσύνη στο προϊόν μας. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που δεν περιέχουν αρώματα, έχουμε επίσης αυγά χωρίς αρωματικές ουσίες.

 

Πώς λειτουργούν τα αυγά στεγνωτηρίου ecoegg;

Τα αυγά στεγνωτηρίου βοηθούν στον διαχωρισμό των ρούχων στον κάδο έτσι ώστε να κυκλοφορεί περισσότερος αέρας και κάθε κομμάτι να στεγνώνει πιο γρήγορα. Τα οζίδια στα αυγά έχουν σχεδιαστεί για να μαλακώσουν φυσικά τα ρούχα σας, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μαλακτικό υφασμάτων. Απλά βάλτε τα στον κάδο του στεγνωτηρίου μαζί με τα ρούχα σας και θα κάνουν το θαύμα τους!

Τα Ecoegg Dryer Eggs διατίθονται στα αντίστοιχα αρώματα των Ecoegg Laundry Egg - Fresh Linen, Spring Blossom και Fragrance Free και έτσι είναι ιδανικό για να στεγνώσουν, να μαλακώσουν και να αρωματίσουν τα ρούχα σας αφού πρώτα χρησιμοποιήσετε το Ecoegg πλυσίματος ρούχων.

Αποκτήστε τα δικά σας ecoegg dryers εδώ.

Δείτε και κατεβάστε τo φύλλο Οδηγιών (αγγλικά) σε PDF :