MOSO NATURAL

Λοιπόν... Τι είναι μια τσάντα Moso;

Η τσάντα Moso είναι ένας νέος τρόπος για να φρεσκάρετε τον αέρα σας. Αντί να καλύπτει τις οσμές με τεχνητό άρωμα, η τσάντα Moso στην πραγματικότητα απορροφά τη μυρωδιά και την εξαφανίζει για τα καλά. Δεν χρειάζεται μπαταρίες ή καλώδια για να λειτουργήσει, δεν μυρίζει τίποτα και δεν έχει απολύτως κανένα χημικό μέσα. Και είναι τόσο εύκολο στη χρήση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε την τσάντα Moso στο σπίτι σας και να αφήσετε τη μαγεία να συμβεί. Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μαγικό. υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια πολύ σοβαρή επιστήμη πίσω από το κάρβουνο μπαμπού στο εσωτερικό, αλλά μπορούμε να ασχοληθούμε αργότερα με αυτό. Α, και είπαμε ότι διαρκεί δύο χρόνια;

Αυτή είναι μια τσάντα Moso.

Η τσάντα Moso είναι μια πιο συμπαγής αντικατάσταση για πιο ογκώδεις, plug-in καθαριστές αέρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους που είναι δύσκολο να καθαριστούν. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι φαίνεται αρκετά ωραίο, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το επιδείξετε στο σπίτι σας. Δημιουργήσαμε μερικά μεγέθη και σχέδια για διαφορετικούς χώρους του σπιτιού σας, αλλά είναι το ίδιο ενεργό συστατικό ιονισμένο κάρβουνο moso bamboo.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, οι σακούλες καθαρισμού αέρα μας έχουν μια μακρά λίστα χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων.

- Εξαλείφει τις οσμές (κατοικίδια, φαγητό, καπνός, άνθρωποι)
- Αφαιρεί τις επιβλαβείς χημικές ουσίες και τις πτητικές οργανικές ενώσεις
- Αφύγρανση
- Χωρίς άρωμα
- Χωρίς χημικά
- Εύχρηστο
- Μακράς διαρκείας
- Ασφαλές για όλη την οικογένεια

Η Ιστορία

Ξέρετε τι περιέχει το αποσμητικό χώρου σας; Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Eric Rubin, ανακάλυψε τι ακριβώς είχε όταν πήγε να ξεκινήσει την πρώτη του επιχείρηση. Αρχικά, ο Έρικ ξεκίνησε να σχεδιάσει ένα αρωματικό αποσμητικό χώρου για το αυτοκίνητο, αλλά αφού επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο, ανακάλυψε ότι ήταν γεμάτο με μερικά τρομερά τρομερά συστατικά: φορμαλδεΰδη, πετρέλαιο και τεχνητό άρωμα. Πώς θα μπορούσαν οι άνθρωποι να το κρεμάσουν αυτό στο αυτοκίνητό τους; Έπρεπε να υπάρξει καλύτερη λύση.

Ο Έρικ έψαξε στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, αναζητώντας πιο υγιεινές επιλογές και ανακάλυψε το κάρβουνο moso bamboo στην Κίνα. Αυτό το θαυματουργό προϊόν, που μερικές φορές αναφέρεται ως «μαύρο διαμάντι», φαινόταν τέλειο: φιλικό προς το περιβάλλον, βιώσιμο, προσιτό και τόσο ασφαλές που σε μέρη της Ασίας οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν όχι μόνο για να καθαρίσουν τον αέρα και το νερό τους. Το καταπίνουν επίσης για να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του σώματος.

Περαιτέρω έρευνα και δοκιμές διαπίστωσαν ότι ο ξυλάνθρακας μπαμπού λειτουργεί απίστευτα καλά για την εξάλειψη των οσμών, την απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών και την απορρόφηση της υπερβολικής υγρασίας από τον αέρα. Αλλά η τελευταία δοκιμή ήταν να βάλει ένα στο αυτοκίνητό του, το οποίο εκείνη την εποχή μύριζε σαν μούχλα, ρούχα γυμναστηρίου και την πίτσα της περασμένης εβδομάδας. Μέσα σε μια μέρα παρατήρησε τεράστια διαφορά στην οσμή και μέσα σε τρεις μέρες η μυρωδιά είχε φύγει εντελώς!

Το πρόβλημα λύθηκε.

Σελίδα 1 από 1. Συνολικα 4 προιόντα

Επιλογες

Shopping Options

Κατασκευαστες
 1. Burstenhaus Redecker (92)
 2. 24 BOTTLES (57)
 3. Terra Gaia (57)
 4. TIERRA VERDE (47)
 5. LAMAZUNA (38)
 6. Fluf (31)
 7. SAVON STORIES (30)
 8. Endro Cosmetiques (29)
 9. La Droguerie Ecologique® - ECODIS (28)
 10. FOOD HUGGERS (24)

  1

  2

  A

  B

  C

  D

  E

  F

  G

  H

  I

  J

  K

  L

  M

  N

  O

  P

  R

  S

  T

  V

  W

  Z

  Λ

  Σ