Αγαπητοί πελάτες,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποστολές από τις εταιρίες Courier λόγω των συνθηκών COVID, για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
Μείνετε ασφαλείς, η Sapontina σας.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα email μας, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το email 'επιβεβαίωσης παραγγελίας' σας αποστέλλεται αυτόματα εφόσον έχει ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία. Εάν δεν το έχετε λάβει, παρακαλούμε ελέγξτε στον Φάκελο Ανεπιθύμητα (spam).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας (καθώς και τον αριθμό αποστολής όταν η κατάσταση φαίνεται "Ολοκληρωμένη") ανά πάσα στιγμή, εφόσον συνδεθείτε στον Sapontina λογαριασμό σας εδώ.

Σε εκκρεμότητα : Η παραγγελία δεν έχει προς το παρόν επεξεργαστεί.
Σε επεξεργασία : Η παραγγελία (με αντικαταβολή) βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας για αποστολή.
Σε αναμονή πληρωμής : Η παραγγελία βρίσκεται σε ισχύ και αναμονή εξόφλησης.
Πληρωμένη : Η παραγγελία έχει εξοφληθεί και βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας για αποστολή (η κατάσταση πληρωμής ενημερώνεται αφού ελέγξουμε τους λογ/μους).
Ολοκληρωμένη : Η παραγγελία έχει αποσταλεί στον παραλήπτη (η ενημέρωση του αριθμού αποστολής γίνεται μέσω email).
Ακυρώθηκε : Η παραγγελία έχει ακυρωθεί.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση/αποστολή κάθε παραγγελίας λαμβάνετε αυτόματα το email 'ολοκλήρωσης παραγγελίας' με τον αριθμό ιχνηλάτησης (track number) του δέματος.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας φαίνεται ολοκληρωμένη αλλά δεν έχετε λάβει το email ολοκλήρωσης, παρακαλούμε ελέγξτε στον Φάκελο Ανεπιθύμητα και προσθέστε το email στις ασφαλείς επαφές σας.