ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφή λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος από εμάς έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη, να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στην διεύθυνση: Αικατερίνη Γεράση, Αγίας Μαρίνας 25, Τ.Κ.45221 Ιωάννινα.

Σε περίπτωση που βρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του και αντικατάστασής του. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς.

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2651076056), είτε με email μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας ή απευθείας στο e-mail: sapontina.info@gmail.com.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο αν και εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του είναι άθικτη, περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του. Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται στα προϊόντα ατομικής υγιεινής: Gaia cups & pads, Meluna cups, Lunette cups, Ruby cups και MOMiJi natural pads, για λόγους υγιεινής. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2651076056), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας ή απευθείας στο e-mail: sapontina.info@gmail.com.

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στην διεύθυνση: Αικατερίνη Γεράση, Αγίας Μαρίνας 25, 45221 Ιωάννινα. Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτού γίνει η αποστολή του προϊόντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email από την φόρμα που υπάρχει στην σελίδα Επικοινωνία.

Όροι Πολιτικής Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τη sapontina.gr, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι το αίτημα να γίνει γνωστό εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Η sapontina.gr δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

H sapontina.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω.

Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων λόγω επιστροφής προϊόντος, το ποσό καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή της αγοράς του προϊόντος ή που έχει οριστεί από την επικοινωνία του πελάτη με την εταιρεία, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από την sapontina.gr.