Αγαπητοί πελάτες,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το eshop μας εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποστολές από τις εταιρίες Courier λόγω των συνθηκών COVID, για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε. Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση,
ο τρόπος πληρωμής με "Αντικαταβολή" έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
Μείνετε υγιείς, η Sapontina σας.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Sapontina

H Sapontina είναι ένα e-shop αφιερωμένο στην εύρεση των καλύτερων, μη-τοξικών και ηθικά παραγόμενων προϊόντων, για έναν υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς πλαστικό και λιγότερα απορρίμματα.
Το 2013 νιώθοντας την ανάγκη να μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα παράγοντας λιγότερα απορρίμματα, αποφασίσαμε να αναζητήσουμε νέες και παλιές εναλλακτικές λύσεις. Αντικαταστήσαμε τα προϊόντα μιας χρήσης και πλαστικά εργαλεία της καθημερινότητας μας με προϊόντα από φυσικά, βιώσιμα υλικά που αντέχουν στον χρόνο και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να επιστρέψουν στο χώμα. Έτσι στην συνέχεια αυτής της προσπάθειας το 2014 δημιουργήσαμε τη Sapontina, συνδεθήκαμε με ανθρώπους ίδιας φιλοσοφίας και θέσαμε κοινούς στόχους, ενώ παράλληλα μέσα από την εργασία μας, ενισχύσαμε την οικολογική συνείδηση ακόμη περισσότερων συνανθρώπων μας.
Σήμερα η φιλοσοφία της κυκλικής οικονομίας (Circular Economy) και το Zero Waste κίνημα αποκτά όλο και πιο πολλούς ακόλουθους όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Αισθανόμαστε περήφανοι που προσθέτουμε το δικό μας λιθαράκι στο «χτίσιμο» αυτής της αλλαγής, μιας αλλαγής που είναι «μονόδρομος» και απαραίτητη για την σωτηρία του πλανήτη και της ζωής.