20 Γυναίκες μοιράζονται μαζί μας τους λόγους που δεν μπορούν χωρίς το κύπελλο περιόδου τους!

"Γιατί φοράω φούστες χωρίς να κάνω χρούτσου-χρούτσου όταν περπατάω..."
-Ναυσικά,  34 χρονών, meluna sport L

"Τέρμα η φαγούρα !!!! Πλήρης αίσθηση καθαριότητας !!!! Και όλα τα καλά του κόσμου μέσα σε ένα κυπελλάκι 28ml"
-Τάνια

"Γιατί απλά δεν νοιώθεις ότι έχεις περίοδο."
-Φρειδερίκη 

"Για την αίσθηση καθαριότητας και ασφάλειας που σου προσφέρει !!!"
-Άρτεμις

"Γιατί ο διάδρομος με σερβιέτες κ ταμπόν έχει ξεχάσει τη φάτσα μου!"
-Κατερίνα, 37 ετών, Gaia L

"Για την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας, αλλά περισσότερο για τον σεβασμό προς το σώμα μου!"
-Μαρία

"Γιατί κάνω μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να πρέπει να επισκευτώ την τουαλέτα για να αλλάξω."
-Ευαγγελία

"Για τρεις λόγους: καθαριότητα, άνεση και άνετη καθαριότητα."
-Έφη

"Λοιπόν..... Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το αγαπημένο μου Meluna Classic XL, γιατί απλά δεν γίνεται να θυμάμαι πως έχω περίοδο και δε θέλω να τη πληρώνει και το περιβάλλον με τα άπειρα πλαστικά που το γέμιζα. Είμαι 42 χρονών και το μόνο που με στεναχωρεί πραγματικά είναι που δεν το γνώρισα από τα 15 μου. Έχω επίσης και την κόρη μου 19 χρονών, που κι εκείνη άμα την ρωτήσετε, θα σας επιβεβαιώσει, πως δεν ζει χωρίς το Gaia L που χρησιμοποιεί εδώ κι ένα χρόνο περίπου με απόλυτη επιτυχία!!!!"
-Ευφροσύνη

"Γιατί ξεχνώ (στην κυριολεξία όμως) την περίοδο μου! Το έχω 1,5 χρόνο είμαι 36 και έχω το meluna L classic"
-Μαρία

"Γιατί είμαι γυναίκα που αγαπώ το σώμα μου και θέλω το καλύτερο γι'αυτο για τις μέρες της περιόδου μου-και μόνο το cup μπορεί να μου το προσφέρει!"
-Σοφία

"Γιατί η περίοδος μου ήρθε τα ξημερώματα ενώ κοιμόμουν και δεν είχα να ανησυχήσω για τίποτα. Φόραγα ήδη το κυπελάκι μου και ξύπνησα στεγνή και χαρούμενη. Το πρόβλημα ήρθε σε κάνα δίωρο με τις κράμπες! Χαχαχα"
-Lacris

"Γιατί ξεχνάω ότι έχω περίοδο, γιατί πλέον δεν συγκαίγομαι και φυσικά για την αίσθηση της καθαριότητας.....Δεν υπάρχει καλύτερο"
-Κατερίνα, Gaia L, 47 ετών)

"Mόνο 10 λόγους; 110 μπορώ να βρω κ δεν είναι εύκολο να επιλέξω! Με μια φράση "γιατί απελευθερώθηκα"!!!!"
-Μαργιώτα

"Όταν ξαφνικά ανοίξουν τα μάτια σου, δεις και νιώσεις το κυπελάκι και τις υφασμάτινες σερβιέτες απλά δε μπορείς να οπισθοδρομήσεις... Και φυσικά αν μοιράζεσαι και απορίες, εμπειρίες και τραγελαφικά (όπως το παρεάκι μας) ούτε που διανοείσαι να επιστρέψεις σε ταμπόν και αναλώσιμες σερβιέτες..."
-Σταυρούλα, 38 ετών, Gaia L

"Γιατί κάνω 3" να το τοποθετήσω! Γιατί το φοράω κι είναι σαν να μη φοράω τίποτα. Γιατί έχω περίοδο και νιώθω σαν να μην έχω! Γιατί δεν ανησυχώ αν έχω απόθεμα στο σπίτι για όταν αδιαθετήσω, αν θα λερωθώ, αν θα μυρίζω, αν ακουστεί το χρουτσου χρουτσου, αν θα διαγράφει από τα ρούχα, αν θελήσω να βουτήξω στη θάλασσα, αν θα έχω κοντά μου τουαλέτα ν'αλλάξω (γεμίζει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε αντίθεση με τη σερβιέτα!). Και τώρα τα πιο σημαντικά νιώθω καθαρή, στεγνή, δεν μολύνω τον εαυτό μου ούτε και το περιβάλλον!
Το αγαπώ και δεν το αλλάζω για κανένα λόγο!
Είμαι κυπελλούχος Gaia L κι είμαι 32 ετών!"
-Κωνσταντίνα

"Γιατί δεν έχω την αίσθηση της ροής όταν περπατώ. Τρέχω, παίζω , κυλιέμαι , χορεύω χωρίς να με ενοχλεί κι απασχολεί τίποτα και φυσικά χωρίς να επιβαρύνω το σώμα μου και τον πλανήτη μου με χημικά!"
-Χριστίνα, 38 ετών, Gaia L

"Γιατί ξέχναω ότι έχω περίοδο και κάνω τα πάντα.... επίτηδες φοράω το υφασμάτινο σερβιετάκι μου ως υπενθύμιση και δεν χρειάζεται να προγραμματίσω τίποτε με βάση την περίοδο μου (π.χ. διακοπές) γιατί κάνω τα πάντα φορώντας το κυπελάκι μου και επίσης τέλος πια αυτή η σπαστική κ ενοχλητική υγρασία και το χρουτς χρουτς που είχα κυρίως τις νύχτες!
-Είμαι η Βίκυ 32 και δεν αλλάζω το gaia L με τίποτε άλλο!!!"

"Για την άνεση, την καθαριότητα, την γυμναστική, το κολύμπι, την οικονομία και την οικολογία."
-Νεκταρία, 37 ετών, Ruby S

"Γιατί είδα ότι η περίοδος είναι μια απόλυτα φυσιολογική διαδικασία. Τίποτα για να ντρέπομαι ή να απεχθάνομαι. Με το καπ αγάπησα την περίοδό μου και το σώμα μου."
-Ευδοξία, 34 ετών, Meluna Shorty XL.Ευχαριστούμε θερμά όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν, για την καλή διάθεση και τον χρόνο που διέθεσαν.


Wishes for nicer periods,
Sapontina Team

20 ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ για τους οποίους δεν θα άλλαζαν το κυπελλάκι περιόδου τους!